GM Integra RRHH ha estrenado este mes de diciembre una nueva oficina en el centro de Manresa.  Desde ahora dará servicio a sus clientes desde Passeig Pere III,14-16,3-5.

En palabras de Maica Enrique, directora de GM Integra RRHH, “Estamos contentos con la posibilidad que nos brinda este espacio de seguir creciendo en el centro de Manresa, para dar respuesta al aumento de nuestro equipo y las demandas de nuestros clientes”.

GM Integra RRHH cuenta con más de 45 profesionales en 3 oficinas situadas entre Manresa, Sant Cugat del Vallés, y Madrid, gestionando una cartera de clientes de más de 650 empresas.

GM Integra RRHH como consultora especializada en outsourcing laboral y consultoría de RRHH, nació en noviembre de 2016, de los más de 35 años de historía de Gros Monserrat. Su objetivo: seguir simplificando el trabajo de los departamentos de RRHH en base a la tecnología, la innovación y el conocimiento.

GM Integra RRHH ha estrenat aquest mes de desembre una nova oficina al centre de Manresa. Des d’ara donarà servei als seus clients des de Passeig Pere III, 14-16,3-5.

En paraules de Maica Enrique, directora de GM Integra RRHH, “Estem contents amb la possibilitat que ens brinda aquest espai de seguir creixent al centre de Manresa, per donar resposta a l’augment del nostre equip i les demandes dels nostres clients”.

GM Integra RRHH compta amb més de 45 professionals en 3 oficines situades entre Manresa, Sant Cugat del Vallès, i Madrid, gestionant una cartera de clients de més de 650 empreses.

GM Integra RRHH com a consultora especialitzada en outsourcing laboral i consultoria de RRHH, va néixer al novembre de 2016, dels més de 35 anys d’historia de Gros Monserrat. El seu objectiu: seguir simplificant el treball dels departaments de RRHH a la base de la tecnologia, la innovació i el coneixement.