Actualitat

Renovem la nostra certificació ISO 9001

11 / 08 / 2016 | Notícies GM

certificacion

El passat mes de juliol la nostra consultora, GROS MONSERRAT, va renovar un any més la certificacion de qualitat UNE-EN ISO 9001.

Gràcies a la implantació d’un Sistema de Gestió de Qualitat segons la norma UNE-EN ISO 9001, la nostra organització demostra la seva capacitat per proporcionar de forma coherent, productes o serveis que satisfacin els requisits del client i els reglaments aplicables.

Tot aquest treball de certificació i validació, es va iniciar l’any 2008, complint amb el pla estratègic d’expansió del grup. En aquell moment, es va decidir sistematitzar la gestió de GROS MONSERRAT a través del disseny, implantació i certificació d’un Sistema de Gestió de Qualitat d’acord a les normes de referència ISO 9001 de Sistemes de Gestió de Qualitat i UNE 66929, guia d’aplicació d’aquesta mateixa norma ISO 9001 en despatxos professionals jurídics, econòmics i/o tributaris.

També comptem amb la certificació UNE-ISO / IEC 27001 de Seguretat de la Informació, en el procés de renovació, ens trobem en aquest mes de setembre.

A principis del 2014, amb les solucions tecnològiques que GROS MONSERRAT ofereix als seus clientes i el compromís per la seguretat de dades, decidim certificar-nos en la Norma ISO 27001 de Seguretat de la Informació, amb la que reforcem la confiança en els nostres sistemes garantint el bon ús de les dades que manegem, i la correcta utilització dels mateixos.

L’èxit i garantia de qualitat del servei integral de GROS MONSERRAT queda provat anualment amb la concessió i renovació any rere any d’aquestes certificacions.

Envia'ns un missatge